Referenties

 • Beste Gerard, Je hebt mijn trap dichtgemaakt met stootborden. Ik kan niet anders zeggen dan vakmanschap! Ziet er keurig afgewerkt uit, oog voor details en meedenkend.

  Sonja
 • Wij hebben een traprenovatie laten uitvoeren door Gerard Na heel vaak nieuwe bekleding eindelijk de knoop doorgehakt en een zeer mooie trap gemaakt mooier dan ik van te voren kon voorstellen en ook een super kleur havanna Erg blij met deze vakman goed advies gehad probleem bij ons opgelost zeer tevreden met deze hardwerkende man Gerard bedankt

  Durant Rheden
 • Mijn vrouw en ik wilden graag de trap renoveren en hebben online via Slimster de aanvraag ingediend om hiervoor een offerte aan te vragen. Gerard nam vervolgens contact met ons op om een afspraak te maken, hij wilde graag langskomen om de trap te bekijken. Tijdens dat gesprek heeft hij gelijk zijn volledige databank laten zien met foto’s van zijn werk. Gerard is een vakman in hart en nieren en staat garant voor zijn werk. Hij levert maatwerk tot op de laatste centimeter nauwkeurig. Hij denkt graag met je mee en weet zich daardoor goed in de rol van de klant te verplaatsen. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om met hem een prijsafspraak te maken en hij kijkt niet op een uurtje meerwerk, afspraak is afspraak. Kortom: wij bevelen hem van harte aan en zijn zeer tevreden!

  Anne en Nick
 • Gerard is een vakman die weet wat hij doet. Onze leuning was een uitdaging waar hij een mooie passende oplossing voor heeft weten te maken. Fijn dat Gerard hout nog echt kan bewerken zoals dat vroeger gedaan werd. Dank hiervoor.

  Corinne
 • Wij zijn ontzettend blij met de trap die Gerard gerenoveerd heeft. Vooraf is er ons uitgelegd wat hij zou gaan doen en hoelang hij bezig zou zijn. We besloten een eiken bekleding te nemen en het was echt niet zo makkelijk om vooral bij de rondingen het op te lossen, maar Gerard wist er wel raad op. Wat een vakman. Ook zijn vrouw was er twee dagen bij die gaat rustig haar gang en voor dat ze naar huis gaat is alles keurig opgeruimd Wij zijn dan ook dik tevreden.

  Bernard en Lidy
 • Februari 2022. Gerard kwam bij ons de trap renoveren. Via internet kwam ik hem op het spoor. Dan is het altijd maar weer afwachten. Maar Gerard bleek een goede keuze. Prima werk geleverd. We hebben nu weer een prachtige trap met beukenhouten treden. Bedankt Gerard.

  Mieke van Veen en Leon Veerman
 • Emma en ik hadden een idee gezien op Pinterest. Een prachtig mooie trap, halfrond in Z-motief, maar praktisch haast niet uitvoerbaar. Wij hadden verschillende vakmensen gebeld, maar niemand zag het zitten om onze plannen te realiseren. Via via zijn wij uiteindelijk bij Gerard terechtgekomen. Gerard zag in onze plannen geen enkel bezwaar, wel gaf hij vanaf het begin aan dat het veel werk zou worden. Maar wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn met het prachtige eindresultaat. De trap is precies het plaatje geworden, zoals wij het in ons hoofd hadden. Kortom; Gerard is een vakman en draait zijn hand niet om voor een uitdaging. Tot in het kleinste detail is alles met continu streven naar perfectie afgewerkt.

  Arjan Hakvoort
 • Je hebt een idee om van een standaard nieuwbouw trap iets bijzonders te maken en je bent op zoek naar een betaalbare vakman. Dan ben je bij Gerard aan het goed adres, werkt in een rustig tempo alles netjes af. Bij ons heeft hij de vuren open trap bekleed met eikenhout en de houten spijlen vervangen voor zwart metalen. Hierna de trap in bijpassende kleur geolied met onze vloer in de gang. Gerard heb ik op advies van een vriend gevraagd. Nogmaals bedankt voor onze nieuwe look.

  Nico
 • Gerard is een echte vakman, die ons meteen bij zijn eerste bezoek al op aandachtspunten wees die onszelf nooit zouden zijn opgevallen. Dat gaf ons, met een trap van 100 jaar oud, het vertrouwen om hem het werk uit te laten voeren, en dat vertrouwen is volledig waargemaakt. Gerard neemt uitgebreid de tijd voor zijn klus, en doet waar nodig (en in overleg!) kleine aanpassingen op het eigenlijke plan om ze het mooiste resultaat te bereiken. Ook bij kleine tegenvallers (één van onze oude stootborden zat te los om er meteen overheen te bekleden) zoekt hij de best passende oplossing om toch het beoogde resultaat te bereiken. Je krijgt bij hem dus geen "snel en standaard" product, maar voor een alleszins schappelijke prijs een geheel op maat gemaakte oplossing!

  Remco & Laura
 • We zijn heel blij met onze nieuwe trap. Gerard heeft hard en secuur gewerkt om onze trap met prachtig mooi eikenhout te bekleden. Van het inmeten & advies tot de montage en de oplevering heeft Gerard ons betrokken en keurig op maat de trap gerenoveerd. Gerard is een vakman met jaren ervaring die we van harte kunnen aanbevelen voor traprenovaties. Nogmaals dank!

  Remko Verdouw
 • Interessante kennismaking nadat ik een vraag had uitgezet om een houten vloer te leggen, een keuken te betegelen en een trap te renoveren in mijn nieuwe huis. De heer Koster kwam bij mij in mijn oude huis op bezoek met een stapel stalen van bijna een halve meter hoog. Dat was nog eens comfortabel winkelen. Ondertussen werden ook veel foto.’s getoond van andere en soortgelijke klussen. Maar ik had ook huiswerk gedaan en een sfeerbeelden gemaakt van mijn wensen. En daar heeft hij perfect rekening mee gehouden. Ik ben heel blij met het resultaat. Wat een vakman, ondanks een fysieke handicap die hem het lopen bemoeilijkt. Ook een meedenker met goede adviezen die ertoe doen. Heeft zich stipt aan alle afspraken gehouden. Zijn vrouw die hem assisteert bij het werk heeft zeker ook oog voor detail en met haar groene vingers en passant nog een plant gered die wat treurig was geworden van de verhuizing. Beiden heel attent en met zorg en aandacht aan het werk geweest. Ook goed rekening gehouden met de verhuizing en pas na afloop daarvan de laatste details op orde gebracht en een enkele beschadiging van de verhuizing gerepareerd. Ik ben er blij mee. Heb nog een klus die ik graag aan ze ga gunnen.

  Corrie Reijnhout
 • Gerard heeft bij mij trapleuningen geplaatst. Ik ben zeer tevreden. Hij is echt een vakman. Alles netjes afwerken. Hij houdt zich netjes aan de afspraken. Ik raad mensen aan

  Boy
 • Wij hebben onze trap laten renoveren door Gerard. Eerst bij ons thuis overlegd en ideeën doorgenomen. We hebben hem helemaal bekleed met eiken. Gerard werkt hard, samen met zijn vrouw en is zeer vakkundig. Top werk geleverd, we zijn heel blij met onze vernieuwde trap. We kunnen hem bij een ieder aanraden!

  Theo en Ingrid, Geesteren.
 • Onze trap is gerenoveerd door Gerard en daar zijn we zeer tevreden over. We hadden lang zitten dubben over de wat ongelukkige trap in onze woning. Gerard heeft er overzettreden van massief eiken op gezet en wat een verschil! De treden zijn meteen iets dieper geworden en dat merk je bij elke stap. Nieuwe leuningen maken het af. Gerard overlegt, komt zijn afspraken na en rekent een nette prijs. Natuurlijk is het een hele uitgave maar zeker niet duur! We zijn er erg blij mee.

  Alice uit Meppel
 • ETT heeft bij ons 2 trappen gerenoveerd via thuisgeplaatst.nl. Het geleverde werk is secuur en netjes gedaan. Gerard is een prettige man welke zijn afspraken nakomt. Wij zijn tevreden over het geleverde werk! Nogmaals bedankt daarvoor.

  Jaco
 • Nu al weer supertevreden met het tussenresultaat van de traprenovatie en begin van afwerking van mijn zolder. Ik kan iedereen van harte Gerard Koster van Gerko Timmer-, Klus en Montagebedrijf uit Rijssen aanbevelen.

 • Onze renovatie bestonden uit het aanbrengen van eiken planken op de trap met overloop, het bekleden van de zijkant (met deur) van de trap en het plaatsen van een RVS leuningen. Mijn neef was zeer tevreden geweest over het werk dat Gerard had geleverd. Ik kan achteraf niet anders zeggen, dat het precies klopte over hoe Gerard werkt. Het is een echte vakman maar bovenal een liefhebber van zijn vak. Geen moeite was te veel om ook lastige hoekjes tot in de precisie af te werken. Het feit dat Gerard een extra dag terug kwam voor het verstevigen van de deur onder de trap, en daarvoor niets extra rekende, zegt veel over hoe hij in zijn vak staat. Evenals mijn neef kan ik iedereen oprecht Gerard aanbevelen voor het renoveren van een trap.

  Hans
 • Gerard is een aardige, goede zeer ervaren vakman die weet wat hij doet. Een echte aanrader, zeker als men de trap wilt renoveren, zoals wij hebben gedaan, maar Gerard kan eigenlijk alles met hout. Gerard denkt mee, komt met ideeën, maar respecteert natuurlijk ook de klant zijn mening. Echt vakwerk wat hij heeft gedaan en we hebben nog meer klusjes voor hem.

  Joost Fecken
 • Gerard heeft bij ons twee trappen bekleed met eiken hout, wij zijn meer dan tevreden, het ziet er prachtig uit mooi afgewerkt. Een gezellige man die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, hij is pas tevreden als de klant tevreden is. Onze trappen zijn een eyecatcher in huis. Bedankt Gerard ik kan je bij iedereen aanbevelen.

  Rob te Linde
 • Onze trap was gevaarlijk. Te stijl en de treden waren te smal, ik was er al twee keer van af gevallen. Nu is de trap naast echt een verrijking van mijn huis veilig! Er is een extra leuning bij gekomen, de treden zijn breder dus veiliger en de hele trap is prachtig bekleed met mooi eikenhout. Wat vooral zo mooi is; om de onderste tree mooi te maken moest er echt maatwerk worden geleverd, het is echt vakwerk geworden!

 • Gerard is in het offerte traject bij ons langs geweest en uitleg gegeven hoe hij het zou aanvliegen als hij de opdracht krijgt gegund. Dit stelden wij zeker op prijs. Gerard heeft vervolgens bij ons de trap gerenoveerd naar een trap met eiken treden en witte stootborden. Hij heeft goed en professioneel werk afgeleverd door alle treden en stootborden op maat te zagen en te plaatsen. Wat we ook zeker op prijs stelden was dat hij open en eerlijk was. Geconcludeerd zijn wij tevreden met het resultaat.

  Abbas en Rukiye
 • Gerard heeft bij ons een open en dichte trap voorzien van nieuwe eiken traptreden. Dat heeft hij keurig gedaan. Vakwerk om een trap te voorzien van nieuwe treden die ook aansluiten op de zijkant van de bestaande trap en trapboom. Wij zijn blij met onze nieuwe trappen. Ook heeft hij de leuningen vervangen door RVS leuningen. Ook die zien er goed uit.

  Jeffrey
 • Vakkundig maatwerk, alle treden van de massief eiken trap zijn met de hand op maat gemaakt en netjes afgewerkt. Trap sluit mooi aan op de eiken vloer.

  Renske Mijnheer
 • Gerko heeft bij ons de trap gerenoveerd en voorzien van houten treden en dito stootborden. Zijn benadering in het offertetraject is open en direct. Je krijgt via foto’s inzicht in de mogelijkheden en direct een vaste totaalprijs waarmee hij concurrerend is. Vervolgens levert hij goed werk en blijft ook gedurende die werkzaamheden en daarna zeer benaderbaar. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

  Maja & Hans ter Brake
 • Gerard heeft prachtig werk geleverd. Onze trap en de overloop is met hout bekleed. Hierbij was hem geen moeite te veel en het gebeurde precies volgens onze wensen. Ook in de afwerking is hij een perfectionist.

  Karin en Menno - Zwolle
 • Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de mooi afgewerkte trap. Het is de tweede trap die je voor ons hebt gemaakt. Vakwerk geleverd en een prima prijs. Alles mooi afgewerkt en netjes opgeruimd. Uiteraard zullen wij dit delen met anderen!! Ook je vrouw heeft op een fijne manier meegewerkt. Hartelijke groetjes

  Stef & Annie Metternich
 • Gerard heeft afgelopen week mijn trap omgetoverd naar een super mooie blikvanger. Een professionele harde werker die weet wat hij doet. Van s morgens vroeg tot begin van de avond zorgt hij ervoor dat alle details met de grootste zorg mooi wordt gemaakt. Ik ben zeer tevreden en super blij met resultaat. Een aanrader !

  Yvette
 • Gerard en ik hebben elkaar over de telefoon gesproken en in tegenstelling tot een aantal andere heren die ik had gesproken kwam hij meteen met een eerlijke prijs. De andere heren wilden langskomen alvorens een prijsopgaaf te doen. Had ik geen zin in, we wilden weten wat de trap ongeveer zou gaan kosten. Gerard en zijn vrouw Lieu hebben ontzettend hard aan twee trappen bij ons thuis gewerkt. Gerard werkt netjes en Lieu ruimt alles keurig op. Prijs, kwaliteit prima. We zijn hartstikke tevreden en wanneer we andere klussen hebben kunnen we Gerard ook weer benaderen, zoals in de toekomst nieuwe deurtjes voor ons aanrecht. Kortom, een eerlijke vakman die tijdens een kopje koffie mooie verhalen vertelde over zijn verre reizen naar o.a. Vietnam, het vaderland van zijn vrouw.

  Maud en Hans Wiggerman uit Doesburg
 • Hierbij wil ik nog even melden dat mijn Traprenovatie prima gelukt is. In december vorig jaar heb ik mijn trap laten renoveren en het is keurig gedaan. Afspraken zijn perfect nagekomen. Krijg veel complimenten over de trap. Ben er erg blij mee.

  Ineke Riezebos
 • Gerard is een vakman en samen met zijn vrouw, heeft hij bij ons vakwerk verricht. En doet wat hij afspreekt, een prettige en vakkundig betrouwbare specialist die waar maakt wat hij beloofd. Een aanrader voor ieder die een traprenovatie of een andere klus(sen) heeft.

  Abel en Jantien Timmer
 • Wat een verademing een echte vakman over de vloer. Alles wensen besproken, en uitgekomen. Gerard onwijs bedankt!!!

  Familie Broersen uit Zijdewind, Noord Holland
 • Gerard heeft onlangs de 4 trappen van ons split level huis met eiken gerenoveerd en het resultaat is schitterend geworden. Het voormalige zorgenkindje (de trap) is nu de blikvanger van ons huis. Tevens merk je als je erop loopt dat de trappen ook veel steviger en robuuster zijn geworden, met recht een complete renovatie dus. Financieel was alles glashelder. Ondanks dat Gerard er wat langer aan gewerkt heeft dan aanvankelijk was ingeschat, betaalden we gewoon de vooraf afgesproken prijs. Als laatste, maar zeker niet minst belangrijke, punt willen we vermelden dat we de samenwerking met Gerard als persoon als zeer prettig hebben ervaren. Bij iedereen die op zoek is naar een bedrijf voor een traprenovatie durven we Gerard dan ook zondermeer aan te bevelen!

  Harald
 • Heeft eind november bij mij 2 trappen op een uitstekende wijze gerenoveerd. Hij doet dit met veel geduld en passie, zijn vooruitziende blik zorgde ervoor dat ik nu 2 schitterende trappen voorzien van een stijlvolle rvs leuning heb. Met veel geduld en passie was nog omdat het geen gemakkelijke opgave was voor Gerard maar hij heeft het op uitstekende wijze opgelost. Graag wil ik bij deze Gerard van harte aanbevelen voor u traperenovatie. Daarnaast is Gerard ook een goed adres voor het plaatsen van een robuuste overkapping of nette schutting.

  Jack van hooydonk
 • “na het eerste gesprek was het mij wel duidelijk, ik had met een vakman te maken! En dat is waar ik naar op zoek was bij de renovatie van mijn trap. Het scherpe aanbod heeft mij over de streep getrokken, maar dit heeft zeker geen invloed gehad op de kwaliteit. Er is meer gedaan als gevraagd en voor diverse delen is maatwerk geleverd. Along the way werd gekeken wat de meest geschikte oplossing was voor het mooiste resultaat. Complimenten voor dit stukje vakwerk!”

  Michel Sciarone
 • ''Het was een fijne samenwerking met deze aannemer. Wat mij hielp om de juiste keuze te maken ( kleur -materiaal )  was de indrukwekkende foto verzameling op de ipad van de aannemer ! Tijdens de eerste kennismaking hebben we een vaste prijs afgesproken en alles goed overlegt. Er is netjes gewerkt en ben zeer tevreden met het eindresultaat : ) ''

  Henri Veneberg
 • Gerko klussenbedrijf heeft 2 eikenhouten trappen bij mij gemaakt. Hij levert echt vakwerk, handmatig en zeer punctueel qua afwerking met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hij is elke dag stipt op tijd en werkt gestaag door totdat het werk naar tevredenheid is afgerond. Iedereen die een originele handgemaakte eiken trap wil, adviseer ik: Gerko klussenbedrijf.

  Lidewij de Jager
 • We waren zo tevreden over de trap dat we Gerard weer gevraagd hebben voor het weghalen en herstellen van rot hout. Hij heeft ook deze keer enorm precies en keurig gewerkt. Hij ruimt alles netjes op, werkt het tot in het kleinste detail af en hij houdt rekening met slapende kinderen. Deze keer vertelde hij dat sommige mensen schrikken omdat hij met een kruk loopt en hem daarom niet willen, dus dat het ook belangrijk voor hem is om vaste klanten te hebben en echt goed vakwerk te leveren. De kruk is totaal niet belemmerend, want hij is enorm handig. Als we weer een klus hebben zullen we hem zeker weer bellen.

  Familie uit Wijchen deel 2
 • Wij zijn zeer tevreden over hoe Gerard onze (open) trap in twee dagen gerenoveerd heeft. Hij heeft zeer nauwkeurig en netjes gewerkt en (zeker ook niet onbelangrijk) hij is een eerlijke en vriendelijke man. Zeker een aanrader! Ook een goede prijs kwaliteitverhouding. Hij kwam van te voren langs om alle kleuren te laten zien, te meten en uit te leggen en een goede prijsopgaaf te kunnen geven. Hij werkt hard door en maak lange dagen om het af te kunnen maken en neemt geen genoegen met half werk, want bij ons kwam hij nog wat dingen tegen die door een ander niet netjes afgewerkt waren en dat heeft hij erbij gepakt en prachtig afgewerkt. Een echte perfectionist en vakman! Onze trap is nu echt een eyecatcher geworden en een mooi meubelstuk. Wat een verschil. Ik zou de voor en na foto's op de website plaatsen Gerard. Bedankt voor alles!

  Familie uit Wijchen deel 1
 • Gerard is een no-nonsens vakman, heeft bij ons vakwerk op maat verricht. Waar voor je geld. Een prettige en vakkundige specialist die waar maakt wat hij beloofd. Afspraak is afspraak en planning is planning. Een aanrader voor ieder die een traprenovatie van plan is.

  Fam van Ouwerkerk
 • Vorig jaar zijn mijn vrouw en ik op zoek gegaan naar een oplossing voor een tweetal oude en versleten trappen in ons huis, een dichte en een open. Verschillende offertes opgevraagd voor geheel vernieuwen en renoveren. Het is uiteindelijk renoveren geworden en de keus is gevallen op Gerard. Gerard kwam bij ons thuis, heeft de trappen bekeken en kwam met een duidelijk en goed onderbouwd voorstel; nieuwe treden voor de bovenste open trap, een renovatie van de onderste dichte trap. Het werk heeft wat vertraging opgelopen omdat de treden voor de bovenste trap verkeerd waren gemaakt maar dat is keurig opgelost. Het uiteindelijke resultaat is prachtig. Mooi staaltje maat- en vakwerk. Tijdens het werk was er altijd tijd voor overleg om eventueel bij te kunnen sturen. Zodoende hebben we exact gekregen wat we wilden hebben. Erg tevreden, wij hebben Gerard inmiddels gevraagd een offerte te maken voor een andere timmerklus...

  Fam. Nyklicek
 • Gerard heeft een complete maatwerkklus bij ons gedaan. Twee open trappen dicht gemaakt. Het was een moeilijke klus maar met wat vertraging heeft hij deze prima afgerond. Een enorm verschil voor een vriendelijke prijs. Een dergelijke maatwerk klus had bij de meeste andere bedrijven het dubbele gekost. Gerard gaat voor kwalitewit en dat is te zien in zijn werk.

  Fam. Lodewijks
 • Gerard came, assessed situation. Listened to what we wanted, offering suggestions and delivered on everything we asked for and more. Worked long into the evening, Craftsmanship at it's best. Would highly recommend his skills and service. Thankyou Gerard


  Paul and Kara Walsh
 • " Vakmanschap is Meesterschap " in één woord geweldig ! Met waardering en dank,

  Familie van Seumeren
 • Traprenovatie bij ons naar verwachting uitgevoerd! Ziet er strak, keurig en goed afgewerkt uit. Gerard kwam liever een dag extra terug, dan de werkzaamheden te snel af te handelen. Bij twijfel altijd eerst overleg gepleegd.

  Gerrit Teutelink
 • Op mijn verzoek heeft Gerard Koster in een 30-er jaren huis in Heemstede op deskundige wijze een vele jaren verwaarloosde trap, die er niet meer uitzag, voorzien van een nieuwe houten "bekleding" en het resultaat is prachtig geworden. De ook door Gerard gelegde vloer op de overloop gaat nu op vloeiende wijze over in de trap en loopt beneden door in de hal en de belendende keuken. Een fraai stuk vakmanschap met oog voor details, met name de plinten langs de vele profielen van de deurkozijnen, heeft Gerard in deze woning laten zien. Wie voorheen het huis al eens binnen kwam, herkent het niet meer terug. Men is vol lof over de metaformose, die de wonimg heeft ondergaan. Ook genoemd moet worden de kwaliteit van het materiaal en het eerder genoemde vakmanschap van de heer Koster. Wat hij belooft, maakt hij waar..........

  Lute Visscher Interieur-adviseur en stylist
 • Eind 2011 heeft Dhr. Koster de 2 trappen in ons huis gerenoveerd. In 2 dagen tijd heeft hij beide trappen een compleet nieuw aangezicht gegeven. Nu bijna 4 jaar later zien allebei de trappen er nog steeds uit alsof hij gisteren klaar was met zijn werk en dat terwijl de trappen in ons huis veel te verduren krijgen doordat we er regelmatig overheen lopen, ook met zwaardere spullen in onze handen. Ook zetten wij regelmatig spullen op de trap die naar boven gebracht moeten worden. Het is super dat de trappen er nog steeds zo strak uit zien na 4 jaar intensief gebruik. Dhr. Koster gaat snel en professioneel te werk, laat vakwerk achter en gebruikt zeer goede kwaliteit materiaal dat zelfs na enkele jaren er nog steeds perfect uit ziet.  Ruud & Inge
 • Zeer tevreden met het resultaat. Vakwerk met oog voor detail. Binnen 1 dag was onze trap (15 treden) gedaan en Dhr Koster was vrijwel direct beschikbaar. Komt z'n afspraken na en gaat niet weg voordat t werk goed en klaar is.

  Familie Pierik - Utrecht
 • Gerard,ontzettend bedankt voor je goede inzet en plaatsen van onze traprenovatie.Het nu al geweldig,terwijl het nog niet helemaal klaar is. TOPPIE!!!

  Herman en Linda Samsen
 • Heel goed, vakkundig werk voor een schappelijke prijs met opvallende extra goede service qua afwerking! Hij neemt overal rustig de tijd om het perfect voor elkaar te krijgen. Ik overweeg om ook de trap naar de tweede etage door Gerard uit te laten voeren,

  Hans
 • Daar de tapijtbekleding op een van onze 2 trappen aan vervanging toe was, kozen wij voor de eikenhouten traprenovatie van dit bedrijf en hebben daar geen spijt van. In 3 lange werkdagen werden beide trappen opgeknapt door Gerard zelf, geheel in zijn eentje en tegen de overeengekomen zeer redelijke prijs. De bovenste trap was het meeste werk. Dat was een open trap en is nu een dichte trap. Het resultaat mag er zijn en we zijn er dan ook blij mee.

  a.h. ras
 • We moesten een leuning laten plaatsen langs een open trap middenin de woonkamer. Dat moet dus niet alleen veilig en functioneel, maar het moet er ook netjes uit zien. Gerard Koster heeft het voor elkaar gekregen. Degelijk en mooi. Keurig volgens afspraak en tegen goede prijs.

  Monique Dictus
 • Wat een vakman die Gerard Koster! We hebben twee trappen in een nieuwbouwwoning laten bekleden met houten treden en stootborden.Keurig gedaan in twee dagen. En op de klok werd niet gekeken. Hartstikke bedankt Gerard.

  Ilja Koning
 • Goed advies gehad en er is door de heer Gerard Koster vakwerk geleverd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De offerte en eindafrekening komen keurig overeen. Met andere woorden: van harte aanbevolen en we zien uit naar het volgende project te weten de eerste verdieping voorzien van bij passend beuken lamel parket. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook dit een goede aanbieding en oplevering gaat krijgen.

  Familie Kuper
 • Wij wouden onze 2 open hard houten trappen laten voorzien van vaste stoornissen en kwamen hierdoor hier terecht. Een afspraak gemaakt voor een bezichtiging en prijs opgave. Alles besproken en vaste prijs afgesproken voor het materiaal en montage. Zoals afgesproken 1,5 week later in lange dag laten plaatsen. Het resultaat was erg goed. Ik ben er precies en had het in eerste instantie zelf willen doen maar ivm tijd gebrek toch uit besteed. Alle stootborden mooi in verstek en strak passend. Alles met elkaar een aanrader qua prijs en afwerking!!

  Marc
 • Onze trap met dubbele draai en geen enkel trede die hetzelfde is (huis bouwjaar 1960) is nu gelijk aan een trap zoals in een nieuwbouwwoning. Trap was dus écht aan traprenovatie toe. Zeer goede beslissing om deze door Gerard deskundig te laten renoveren. Gerard is een vakman die hard doorwerkt, zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. De verwachting was dat de renovatie in 2 dagen af zou zijn. Geen enkel probleem dat het nog een 3e dag duurde, zonder meerprijs! Resultaat massief eiken traptreden met stootborden en zijkanten. Gerard bedankt.

  Herbert
 • Onze open trap vandaag van nieuwe eiken treden voorzien door GerKo. Resultaat naar volle tevredenheid. Mooie oplossingen voor aansluiting op laminaat en trede over de CV-buis. Kortom alweer een tevreden klant.

  Anneke
 • Gisteren en vandaag de trap laten renoveren. Keurig werk geleverd en alles volgens afspraak. Gerard neemt de tijd om er een mooi eindresultaat van te maken!

  Meinen
 • In 3 dagen onze trap en overloop met eiken vloerdelen laten bekleden door Gerard. Secuur en met oog voor detail uitgevoerd. Volgens afspraak zelf in de olie gezet. We waren al heel tevreden met het resultaat voor het oliën, maar nu na het oliën helemaal blij.

  Gert
 • Gerard heeft in november onze open trap rondom bekleed met massief eiken, we zijn zeer tevreden met het resultaat,hij werkt erg netjes en precies,voor een schappelijke prijs. we zullen hem zeker aanbevelen bij andere mensen.

  Versteeg
 • Gerard heeft bij ons de trap in 1 dag volledig bekleed met eikenhouten treden en stootborden - heel precies - vakmanschap. We zijn erg tevreden.

  Splitting 11, Tolbert
 • Onze trap laten renoveren met eiken overzettreden. Zijn erg tevreden. Superstrak erin gemaakt en netjes afgewerkt. Aanrader!

  Anneke
 • wat een vakman! Gerard heeft bij ons een open trap en dichte trap helemaal met eikenhout bekleed naar volle tevredenheid. Gerard komt 's morgens vroeg en gaat \'s avonds laat pas weg als hij vindt dat hij voor die dag klaar is. Binnen 3 dagen heeft hij beide trappen bekleed (de open trap helemaal rondom en beneden trap met stootborden) De afwerking is keurig. De strippen moesten wij (conform afspraak) na de trap in de olie te hebben gezet zelf in de trap bevestigen en boven lukte dit niet en zelfs toen stond Gerard onverwachts voor de deur vanuit Twente naar de Randstad om te zorgen dat dit verholpen werd. Super service, super vakwerk. Bedankt onze trap ziet eruit als in een showroom!

  Pauline Riep
 • Zeer tevreden zijn we hoe onze trap gerenoveerd is door GerKo. Van te voren is er duidelijkheid, tijdens de klus wordt er enorm hard gewerkt en Gerard gaat pas weg als alles naar volle tevredenheid van de klant is. Wij zijn erg blij met onze nieuwe trap en bevelen GerKo dan ook van harte aan.

  Esther Eijk
 • Wij hebben 7.8.9.Mei onze trap laten renoveren + overloop naar volle tevredenheid er is netjes en keihard gewerkt door Gerard en alles was bespreekbaar en volgens afspraak zullen hem zeker aanbevelen het was ook een heel nette prijs .Top gedaan.

  J.W.Messchendorp
 • Prachtig gedaan GERKO:alles volgens afspraak(ook de prijs). ben zeer tevreden, tot de volgende trap.

  Joost Peeren
 • We hebben half maart 2014 onze trap en overloop met eiken vloerdelen laten bekleden door Gerard en kompaan. Vooraf is hij geweest om de situatie ter plekke door te nemen. Gerard legde bekwaam de mogelijkheden uit en maakte de offerte ter plaatse. Hij gaf nog wat tips wat ik ter voorbereiding nog kon doen. Op de dag van leggen kwamen ze om 07:30 en vertrokken \'s avonds pas tot het helemaal klaar was. Het zijn harde werkers, creatief in \'t ter plekke bedenken van een oplossing, en netjes. Ik heb gekozen om de vloer zelf te oliën omdat ik nog niet uit was over de kleur. Kortom een tevreden klant.

  Familie uit Hilversum

Bent u benieuwd welke oplossingen wij voor uw trap kunnen leveren, neem dan contact met ons op.